Werkgever

U heeft een arbeidsongeschikte medewerker door een ongeval

U kunt door ons de loonschade laten verhalen. Wij verhalen voor u het netto doorbetaald loon en de reïntegratie- en arbokosten.

Geld en tijd besparen

Als u uw verhaalactie aan ons uitbesteedt bespaart u tijd en geld. We zijn zeer ervaren en goed thuis in het aansprakelijkheids- en schadevergoedingsrecht. Voor werkgevers hanteren we een kostentarief van 15% (bij Buitenland zaken is dat 20%). Die kosten brengen wij alleen in rekening bij een positief resultaat. De buitengerechtelijke kosten verhalen wij op de aansprakelijke partij.

 

img

We staan ook klaar voor uw werknemer

Naast het verhalen van uw loonschade kunnen onze specialisten, onder wie arbeidsdeskundigen, ook de letselschade van uw werknemer verhalen. Als wij uw werknemer professioneel bijstaan bij het verhalen van zijn persoonlijke schade, dan geeft dat rust en het bevordert het herstel.

REKENVOORBEELD

Een medewerker is drie maanden arbeidsongeschikt door een ongeval buiten zijn schuld. Uit onze berekening blijkt dat de loonvordering € 6.000,-  is. Onze honorering bedraagt 15%, wat dus neerkomt op € 900,-. We vorderen de claim bij de aansprakelijke partij. Die betaalt de verhaalbare schade uit aan uw bedrijf  en vergoedt een deel van onze kosten, namelijk € 200,-. Deze verhaalactie levert uw bedrijf € 6.000,- op en kost maar € 700,-

Aanmelden loonvordering voor werkgevers

Meer weten?

We staan u graag met raad en daad terzijde. Vraag daarom vrijblijvend om meer informatie en bel 088-1004300 of download hier de brochure loonregres.

Maak een afspraak met onze adviseur bij u in de buurt

Neem vrijblijvend 24/7 contact met ons op:

Wij zijn 24/7 voor u telefonisch bereikbaar. U kunt dus ook 's avonds en in het weekend bij ons terecht!

Letselschade opgelopen?

Doe onze test en ontdek of u in aanmerking komt voor schadevergoeding.

Letselschadetest

Wij zijn aangesloten bij het Register Letselschade

Wij zijn aangesloten bij het Register Letselschade