Werkgever? De beste dienstverlening voor werknemer

Arbeidsongeschikte werknemer
U herkent het ongetwijfeld: uw werknemer is arbeidsongeschikt door een ongeval waarvoor een derde aansprakelijk te houden is. Het werk blijft liggen en u moet dat zelf, of samen met uw collega’s of een tijdelijke kracht zien op te vangen. Bovendien rust op u als werkgever de plicht om, bij arbeidsongeschiktheid, het salaris door te betalen gedurende een periode van maximaal twee jaar. Daarnaast maakt u kosten voor begeleiding en re-integratie van uw werknemer. Heeft u de specialismen in huis om deze schade te beperken?

Het verhalen van loon. Beperk uw schade
Flyct is gespecialiseerd in het claimen van schade voor diverse partijen; namelijk werkgevers en slachtoffers (uw werknemer). Wij hebben voor u alle benodigde kennis en ervaring in huis. Flyct staat voor een vlotte, rechtvaardige en volledige schadevergoeding door de inzet van professionele letselschade-experts, juristen, medisch adviseurs en arbeidsdeskundigen.

Uw werknemer wil zo snel mogelijk de draad van zijn leven weer oppakken. Als werkgever kunt u hem daarbij helpen door Flyct in te schakelen. Ook uw werknemer heeft immers een schadeclaim op de aansprakelijke partij. Denk aan kledingschade, vervoerskosten, ziektekosten, kosten voor huishoudelijke hulp, smartengeld en eventuele aanpassingen van zijn woning.

Wanneer uw werknemer ook behoefte heeft aan juridische hulp, kunt u hem de dienstverlening van Flyct bij wijze van employee benefit aanbieden. Op deze wijze krijgt uw werknemer alle benodigde professionele hulp en persoonlijke aandacht. Hierdoor kan hij zich richten op zijn herstel, waardoor het verzuim niet langer duurt dan noodzakelijk en de schade kan worden beperkt. Door onze inzet wordt de verzuimduur bekort en worden uw verzuimkosten beperkt. Een win-win situatie dus.

Keurmerk Letselschade
Flyct is de trotse houder van het Keurmerk Letselschade. Dit keurmerk wordt toegekend door de Stichting Keurmerk Letselschade. Deze stichting ontwikkelt en handhaaft kwaliteitsnormen voor rechtshulpverleners die actief zin in letselschadezaken. Het keurmerk omvat een aantal belangrijke waarborgen, zoals onafhankelijkheid, deskundigheid, transparantie, communicatie en duidelijkheid.

De kosten
Werken wij uitsluitend voor u als werkgever, dan doen wij dat op basis van no cure no pay. Het percentage dat wij rekenen is 15% van hetgeen wij kunnen verhalen. (Heeft u meerdere vorderingen per jaar dan kunnen wij scherpere prijsafspraken met u maken.) Zorgt u ervoor dat wij uw werknemer ook mogen bijstaan met het verhalen van zijn/haar letselschade dan rekenen wij 10%. Daarnaast verhalen wij onze kantoorkosten en indien deze geheel of gedeeltelijk worden vergoed, wordt dat verrekend met de ingehouden fee zodat het weer aan uw bedrijf ten goede komt.

Flyct gaat deze samenwerking graag met u aan!
Meer te weten komen over het oplossen van een letselschade binnen uw bedrijf? Mail ons en ontvang alle gedetailleerde informatie in de mail. Of download hier alvast de Brochure Loonregres.

Hier kunt u uw loonvordering aanmelden

img

REKENVOORBEELD

Een medewerker is drie maanden arbeidsongeschikt door een ongeval buiten zijn schuld. Uit onze berekening blijkt dat het netto doorbetaalde loon € 6.000,-  is. Onze honorering bedraagt 15%, wat dus neerkomt op € 900,-. We vorderen de claim bij de aansprakelijke partij. Die vergoedt uw schade en een deel van onze kosten, namelijk € 200,-. Deze verhaalsactie levert uw bedrijf € 6.000,- op en kost maar € 700,-.

088 100 43 00

Wat is u overkomen?

Maak een afspraak met onze adviseur bij u in de buurt

Neem vrijblijvend 24/7 contact met ons op:

Wij zijn 24/7 voor u telefonisch bereikbaar. U kunt dus ook 's avonds en in het weekend bij ons terecht!

Letselschade opgelopen?

Doe onze test en ontdek of u in aanmerking komt voor schadevergoeding.

Letselschadetest

Wij zijn aangesloten bij het Register Letselschade

Wij zijn aangesloten bij het Register Letselschade
Automatic translations »