Werkgever? De beste dienstverlening voor werknemer

U heeft een arbeidsongeschikte medewerker door een ongeval. U kunt door ons de loonschade laten verhalen. Wij verhalen voor u het netto doorbetaald loon en de re-integratie- en arbokosten. Naast het verhalen van uw loonschade kunnen onze specialisten, onder wie arbeidsdeskundigen, ook de letselschade van uw werknemer verhalen. Als wij uw werknemer professioneel bijstaan bij het verhalen van zijn persoonlijke schade, dan geeft dat rust en het bevordert het herstel.

Het belang van uw medewerker
‘Hoe gaat met met u?’, dat is de eerste vraag die wij stellen als we bellen met uw werknemer. De letselschade-experts van Flyct zijn betrokken. Natuurlijk is de schadevergoeding belangrijk. Dat is wat we doen. Maar we zijn ook geïnteresseerd in hoe het écht gaat met uw werknemer. Soms heb je iemand nodig die naar je luistert en voor je opkomt. De medewerkers van Flyct doen dat.

Partnership
Medewerkers van Flyct staan altijd klaar. Samen met u en uw werknemer gaan we een partnership aan. Dit gaat verder dan alleen het behartigen van de belangen en ontzorgen. We knokken voor een schadevergoeding, maar ook voor een snelle afronding van de claim. Dan kan u en uw werknemer ook snel dit vervelende hoofdstuk afsluiten. En dat is waar we samen voor gaan!

Rechtvaardige schadevergoeding
Iedereen binnen Flyct strijdt voor een rechtvaardige schadevergoeding. Dat klinkt logisch, maar dat is het niet. Als het dossier ingewikkeld wordt, dan bijten we ons daar extra in vast. Dit doen we wel altijd eerlijk. Letsel of ongemakken die niet bij dit ongeval horen sluiten we uit. De hoogte van de schadevergoedingen zijn altijd terecht. We gaan niet voor teveel, en nemen geen genoegen met minder. We gaan voor waar uw werknemer recht op heeft.

De beste dienstverlening voor u en uw werknemer
De (juridische) bijstand is voor u en uw werknemer kosteloos, op het moment dat een derde aansprakelijk is voor het letsel. Uw werknemer ontvangt de bijstand waar hij/zij recht op heeft.

Goed opgeleid
Wij behartigen de belangen van slachtoffers van een ongeval, dat ze buiten hun schuld is overkomen. We werken dus niet voor verzekeraars. Onze letselschade-experts zijn goed opgeleid en lid van één of meer brancheorganisaties, zoals NIS en NIVRE. Flyct onderschrijft de Gedragscode Behandeling Letselschade en werkt conform het PIV convenant.

Flyct gaat deze samenwerking graag met u aan!
Meer te weten komen over het oplossen van een letselschade binnen uw bedrijf? Mail ons en ontvang alle gedetailleerde informatie in de mail. Of download hier alvast de Brochure Loonregres.

 

img

REKENVOORBEELD

Een medewerker is drie maanden arbeidsongeschikt door een ongeval buiten zijn schuld. Uit onze berekening blijkt dat de loonvordering € 6.000,-  is. Onze honorering bedraagt 15%, wat dus neerkomt op € 900,-. We vorderen de claim bij de aansprakelijke partij. Die betaalt de verhaalbare schade uit aan uw bedrijf  en vergoedt een deel van onze kosten, namelijk € 200,-. Deze verhaalactie levert uw bedrijf € 6.000,- op en kost maar € 700,-

Maak een afspraak met onze adviseur bij u in de buurt

Neem vrijblijvend 24/7 contact met ons op:

Wij zijn 24/7 voor u telefonisch bereikbaar. U kunt dus ook 's avonds en in het weekend bij ons terecht!

Letselschade opgelopen?

Doe onze test en ontdek of u in aanmerking komt voor schadevergoeding.

Letselschadetest

Wij zijn aangesloten bij het Register Letselschade

Wij zijn aangesloten bij het Register Letselschade