Wat is een letselschade advocaat?

Heeft u letselschade opgelopen en bent u op zoek naar juridische hulp? Neem dan contact op met Flyct. Onze letselschadespecialisten helpen u gratis aan een eerlijke schadevergoeding. Wij zijn 24/7 bereikbaar via info@flyct.nl en 088 100 4300.

Wilt u liever eerst weten of uw zaak kans van slagen heeft? Doe dan de online letselschadetest. Binnen enkele minuten weet u of u recht heeft op een schadevergoeding.

Letselschadetest

Letselschade advocaat of jurist?

Flyct heeft alleen letselschade juristen in dienst. Dit is een wezenlijk verschil met bureaus die alleen letselschade advocaten in dienst hebben.

Een belangrijk verschil is dat een jurist slechts onder bepaalde voorwaarden mag procederen, Een letselschade advocaat mag dit altijd. Een advocaat zal uw zaak dus eerder voor de rechter kunnen brengen. In de meeste gevallen is dit gelukkig niet nodig. 95% van alle letselschadezaken wordt opgelost zonder tussenkomst van de rechter.

De juristen van Flyct kunnen u dus in de meeste gevallen uitstekend van dienst zijn. Mocht uw zaak toch naar een rechtbank gaan, dan zorgen wij ervoor dat de zaak volledig overgedragen wordt aan een advocaat die wij kennen en vertrouwen. Uw zaak is bij Flyct dus in goede handen.

Hulp van de juristen van Flyct

Heeft u letselschade opgelopen? Schakel dan de letselschade juristen van Flyct in. Onze medewerkers zijn 24/7 bereikbaar via info@flyct.nl en 088 100 4300. U kunt ook de online chat gebruiken.

088 100 43 00

Wat is u overkomen?

Maak een afspraak met onze adviseur bij u in de buurt

Neem vrijblijvend 24/7 contact met ons op:

Wij zijn 24/7 voor u telefonisch bereikbaar. U kunt dus ook 's avonds en in het weekend bij ons terecht!

Letselschade opgelopen?

Doe onze test en ontdek of u in aanmerking komt voor schadevergoeding.

Letselschadetest

Wij zijn aangesloten bij het Register Letselschade

Wij zijn aangesloten bij het Register Letselschade