Wat is een letselschade advocaat?

Een letselschade advocaat verleent juridische hulp bij het claimen van letselschade. Dit is vergelijkbaar met de dienstverlening van een letselschade jurist en een letselschadebureau. Een letselschade advocaat kan alleen geen kosteloze rechtshulp garanderen. Een letselschade jurist mag dit wel.

Heeft u letselschade opgelopen en bent u op zoek naar juridische hulp? Neem dan contact op met Flyct. Onze letselschadespecialisten helpen u gratis aan een eerlijke schadevergoeding. Wij zijn 24/7 bereikbaar via info@flyct.nl en 088 100 4300.

Wilt u liever eerst weten of uw zaak kans van slagen heeft? Doe dan de online letselschadetest. Binnen enkele minuten weet u of u recht heeft op een schadevergoeding.

Letselschadetest

Letselschade advocaat of jurist?

Flyct heeft alleen letselschade juristen in dienst. Dit is een wezenlijk verschil met de bureaus die alleen letselschade advocaten in dienst hebben. Een letselschade jurist kan namelijk gratis voor u aan de slag. De dienstverlening van Flyct kost u dus niets. Een letselschade advocaat vraagt vaak een hoge fee of biedt een no-cure-no-pay constructie aan. Beide opties zorgen ervoor dat u uiteindelijk minder overhoudt van uw letselschadevergoeding. Dat zal met een letselschade jurist nooit gebeuren.

Een ander belangrijk verschil is dat een jurist slechts onder bepaalde voorwaarden mag procederen, een letselschade advocaat mag dit altijd. Een advocaat zal uw zaak dus eerder voor de rechter kunnen brengen. In de meeste gevallen is dit gelukkig niet nodig. 95% van alle letselschadezaken wordt opgelost zonder tussenkomst van de rechter.

De juristen van Flyct kunnen u dus in de meeste gevallen uitstekend van dienst zijn en dit doen ze ook nog eens helemaal gratis. Mocht uw zaak toch naar een rechtbank gaan, dan zorgen wij ervoor dat de zaak volledig overgedragen wordt aan een advocaat waarvan wij weten dat deze te vertrouwen is. Uw zaak is bij Flyct dus in goede handen.

Wat kost een letselschade advocaat?

De kosten voor een letselschade advocaat verschillen per advocatenbureau. Het is echter wel belangrijk dat u vooraf een (uur)tarief afspreekt met de advocaat. Let er ook op of u een no-cure-no-pay contract afsluit. Doet u dit niet, dan moet u de kosten van de rechtshulp ook betalen wanneer u zelf geen schadevergoeding krijgt. Uw financiƫle problemen worden dan alleen maar groter.

U kunt de problemen omtrent de kosten vermijden door een letselschade jurist in te schakelen in plaats van een advocaat. U weet dan zeker dat de rechtshulp gratis is.

Hulp van de juristen van Flyct

Heeft u letselschade opgelopen? Schakel dan de letselschade juristen van Flyct in. Onze medewerkers zijn 24/7 bereikbaar via info@flyct.nl en 088 100 4300. U kunt ook de online chat gebruiken.

Maak een afspraak met onze adviseur bij u in de buurt

Neem vrijblijvend 24/7 contact met ons op:

Wij zijn 24/7 voor u telefonisch bereikbaar. U kunt dus ook 's avonds en in het weekend bij ons terecht!

Letselschade opgelopen?

Doe onze test en ontdek of u in aanmerking komt voor schadevergoeding.

Letselschadetest

Wij zijn aangesloten bij het Register Letselschade

Wij zijn aangesloten bij het Register Letselschade