Letselschade bij beenletsel

Beenletsel omvat alle verwondingen aan de benen. Dit kunnen kneuzingen, botbreuken, botscheurtjes of andere verwondingen zijn. Ook het ontwrichten van uw heup of een kneuzing in de wervelkolom kan beenletsel veroorzaken. Bij ernstig beenletsel moet u vaak een lange tijd revalideren. Hierdoor bent u dus lang uit de roulatie. U krijgt vaak te maken met medische kosten en u kunt zelfs tijdelijk of permanent (deels) arbeidsongeschikt worden. Deze schade als gevolg van het beenletsel noemen we letselschade.

U kunt deze letselschade verhalen op diegene die verantwoordelijk is voor het letsel. Dit kan de bestuurder van de andere auto zijn bij een aanrijding of uw werkgever bij een ongeval op het werk.

De letselschade juristen van Flyct helpen u bij het claimen van deze schadevergoeding bij beenletsel. Door de verschillende kosten in kaart te brengen en hier een realistisch bedrag aan te koppelen, komen wij samen met u tot de schadevergoeding waar u recht op heeft.

Weten hoeveel schadevergoeding u kunt krijgen na uw ongeluk?

Doe de test
Beenletsel

Wanneer kan ik een schadevergoeding bij beenletsel claimen?

Om een schadevergoeding te claimen bij beenletsel hoeft u eigenlijk maar twee vragen te beantwoorden:

  1. Heeft u aantoonbare letselschade door het beenletsel?
  2. Is een ander aansprakelijk voor het beenletsel?

Wanneer u beide vragen met ja kunt beantwoorden, dan heeft u recht op een letselschadevergoeding. Het is wel van belang dat u beide punten goed kunt onderbouwen. U moet het causale verband tussen het beenletsel en de geleden schade onderbouwen en de aansprakelijkheid aantonen.

Vul de letselschadetest in om in enkele minuten inzichtelijk te krijgen of uw zaak kans van slagen heeft. Door de test weet u of u een letselschadevergoeding kunt claimen naar aanleiding van uw beenletsel. Onze juristen gaan vervolgens voor u aan de slag.

Welke schade kan ik claimen bij beenletsel?

Elke letselschadezaak met beenletsel is anders. De schadevergoeding is namelijk alleen te bepalen op basis van uw persoonlijke situatie. Elke schade die op de één of andere manier voortvloeit uit het beenletsel kunt u meenemen in de schadeclaim. Schadeposten die wij vaak meenemen in een letselschadeclaim bij beenletsel zijn:

  • Medische kosten
  • Verlies van zelfredzaamheid
  • Hulp in de huishouding

De bovenstaande schadeposten dienen slechts ter illustratie van de mogelijkheden. Een ervaren letselschade jurist zal uw zaak persoonlijk beoordelen en de schadeclaim volledig toespitsen op uw situatie. Op deze manier krijgt u de volledige schadevergoeding waar u recht op heeft.

Hoe veel letselschade kan ik claimen bij beenletsel?

De hoogte van de schadeclaim is afhankelijk van uw persoonlijke situatie. Na het in kaart brengen van de verschillende schadeposten die op uw zaak van toepassing zijn, kunnen we kijken naar de bedragen die bij de schadeposten passen. Ook de hoogte van deze bedragen is sterk afhankelijk van uw persoonlijke situatie. Het inkomensverlies bij beenletsel van een bouwvakker is namelijk groter dan bij iemand die alleen zittend werk doet. De letselschade juristen van Flyct kijken samen met u naar uw situatie en beoordelen welke bedragen realistisch zijn voor de geleden schade.

Schade bij beenletsel claimen via een letselschade advocaat?

Letselschade wordt vaak direct geassocieerd met een advocaat. De term advocaat staat voor veel mensen dan ook gelijk aan juridische hulp. Niet alle juridische hulp verloopt echter via een advocaat, zeker niet bij letselschade. Meer dan 90% van alle letselschadezaken wordt opgelost zonder tussenkomst van de rechter. Voor deze zaken heeft u dan ook geen advocaat nodig, maar een letselschade jurist.

Het grote voordeel van de rechtsbijstand via een letselschade jurist is dat deze zijn diensten geheel gratis mag aanbieden. De vergoeding voor de juridische hulp moet namelijk betaald worden door de tegenpartij.

De letselschade juristen van Flyct helpen u graag om een maximale vergoeding te claimen naar aanleiding van het beenletsel. Mocht het uiteindelijk toch nodig zijn om een advocaat in te schakelen, dan helpen wij u graag. In overleg met u zullen wij een geschikte letselschade advocaat inschakelen.

Letselschade bij beenletsel claimen

Heeft u letselschade opgelopen door beenletsel? Laat de aansprakelijke partij dan opdraaien voor de kosten! De letselschade juristen van Flyct helpen u graag bij het claimen van een passende schadevergoeding. Als het grootste en meest ervaren letselschadebureau van Nederland is uw zaak bij ons in goede handen.

Neem contact met ons op en wij helpen u graag verder: 088 – 100 4300 of nieuweschade@flyct.nl
Of vul het formulier in en wij bellen u zo snel mogelijk terug.

Benader mij*