Rechtshulp bij Letselschade

Wanneer u letselschade oploopt door een verkeersongeval of een bedrijfsongeval heeft u recht op letselschade. In de praktijk blijkt het claimen van deze letselschade echter ingewikkeld. De verzekeraar van de tegenpartij is bijvoorbeeld van mening dat de schadeclaim te hoog is of de tegenpartij gaat niet akkoord met de aansprakelijkheid. Het is daarom essentieel dat u goede rechtshulp inschakelt wanneer u te maken krijgt met letselschade door een ongeval.
 
De juristen van Flyct helpen u graag. De rechtshulp die onze juristen u bieden is ook nog eens volledig gratis. De tegenpartij moet namelijk voor de gemaakte kosten opdraaien. Hier vallen ook de kosten voor rechtshulp onder.
 
Neem vandaag nog contact met ons op en wij helpen u bij uw letselschadezaak.

 

Belangenbehartiger kiezen

De behartiger is de persoon welke uw belangen vertegenwoordigt tijdens het schadebehandelingsproces. Hierbij maken we onderscheid in een aantal typen letselschade experts: letselschadeadvocaten, letselschade juristen en slachtofferorganisaties zoals de ANWB en De Ombudsman.
 
Op het moment dat u iemand zoekt die uw belangen behartigt is het wijsheid om vooraleerst de controleren of u voor rechtsbijstand verzekerd bent. Misschien heeft u een rechtsbijstandverzekering of bent u lid van een vakbond.
 
In het geval dat u niet voor rechtsbijstand verzekerd bent, is het niet verstandig om te kiezen voor een letselschade advocaat. Een advocaat is namelijk verplicht om de gemaakte uren naar u te factureren. Hoewel dit vaak op no-cure-no-pay basis gebeurt, levert u na het succesvol claimen van letselschade wel een deel van uw schadevergoeding in. U kunt dan beter kiezen voor een letselschade jurist of een letselschade expert. Zij mogen namelijk gratis voor u aan de slag.

Betrouwbare rechtshulp

Letselschade expert en letselschade jurist zijn geen beschermde titels. Dat wil zeggen dat iedereen de titels mag gebruiken ook wanneer deze personen helemaal geen juridische achtergrond hebben of ervaring hebben met letselschadezaken. Voordat u dus een belangenbehartiger kiest, is het verstandig om te bekijken of deze wel geregistreerd staat in het Register Letselschade van De Letselschade Raad.
 
De Letselschade Raad bekijkt of een belangenbehartiger voldoet aan de kwaliteitseisen die gesteld worden vanuit de branche en die De Letselschade Richtlijnen vanuit de raad naleven.
 
Flyct is opgenomen in het Register Letselschade. U kunt bij ons dus rekenen op vakkundige rechtshulp. Wij helpen u bij het claimen van de schadevergoeding waar u recht op heeft. Heeft u hulp nodig of heeft u aanvullende vragen over de rechtshulp van Flyct? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

 

Maak een afspraak met onze adviseur bij u in de buurt

Neem vrijblijvend 24/7 contact met ons op:

Wij zijn 24/7 voor u telefonisch bereikbaar. U kunt dus ook 's avonds en in het weekend bij ons terecht!

Letselschade opgelopen?

Doe onze test en ontdek of u in aanmerking komt voor schadevergoeding.

Letselschadetest

Wij zijn aangesloten bij het Register Letselschade

Wij zijn aangesloten bij het Register Letselschade