Stichting Keurmerk Letselschade

Welke bedrijven krijgen het keurmerk letselschade?

logo_register-letselschade-0-2Elke dag overkomen mensen in Nederland ongevallen waaruit letsel ontstaat. Wanneer het mogelijk is de schade te verhalen op de aansprakelijke partij zijn de slachtoffers geholpen met juridische belangenbehartiging.

Stichting Keurmerk Letselschade is een stichting welke onafhankelijk letselschade belangenbehartigers zoals advocaten en letselschade experts regelmatig audit op basis van de keurmerk voorwaarden. De Stichting verleent een kwaliteitskeurmerk aan rechtshulpverleners en belangenbehartigers welke actief bewegen in letselschadezaken. Keurmerkdragende advocaten en letselschade-experts zijn tevens lid van een beroepsvereniging.

Letselschade advocaten zien zich aangesloten bij de LSA en letselschade-belangenbehartigers bij de organisatie Nivre. Deze rechtshulpverleners worden om het keurmerk te mogen blijven voeren, regelmatig getoest op de volgende deelgebieden: deskundigheid, onafhankelijkheid, transparant zijn en communicatie.

Doe hier onze letselschade test en ontdek de mogelijkheden voor verhaal en uw kans op schadevergoeding na een ongeval of meld meteen hier uw letselschade als gevolg van een ongeval (geen mishandeling of medische misser). [csbshare]

 

Maak een afspraak met onze adviseur bij u in de buurt

Neem vrijblijvend 24/7 contact met ons op:

Wij zijn 24/7 voor u telefonisch bereikbaar. U kunt dus ook 's avonds en in het weekend bij ons terecht!

Letselschade opgelopen?

Doe onze test en ontdek of u in aanmerking komt voor schadevergoeding.

Letselschadetest

Wij zijn aangesloten bij de stichting keurmerk letselschade

Wij zijn aangesloten bij de Stichting Keurmerk Letselschade