Ongeval of ongeluk in het buitenland?

Bij buitenlands recht is Flyct één van de weinige spelers in de markt die in staat is ook daar professionele hulp te bieden.

Dankzij een uitgebreid Europees netwerk van kantoren kunnen wij u ook helpen als u bijvoorbeeld tijdens een zakenreis of vakantie in het buitenland door toedoen van een ander letsel oploopt.

Als u op reis gaat, doet u dat niet met het idee bij een ongeval betrokken te raken. Als dat dan gebeurt, komt er veel op u af. Toch is het heel belangrijk dat u juist dan een aantal acties neemt, om uw rechten veilig te stellen. De regels verschillen namelijk per land en schade wordt behandeld volgens de wetgeving van het land waar het ongeluk gebeurd is.

Weten of u in aanmerking komt voor schadevergoeding?

Doe dan nu de test

Schade in het buitenland

U loopt het risico uw schade na een ongeval of ongeluk in het buitenland niet vergoed te krijgen, als u vergeten bent om plaatselijk bepaalde verslagen op te vragen. Overigens verschilt ook de maximale hoogte van schadevergoeding per land.

Bij twijfel kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen op +31 88 – 100 43 57 of mail naar info@flyct.nl. Als u schade in het buitenland heeft, raden wij in ieder geval aan zo snel mogelijk rechtsbijstand te zoeken.

Ongeval of een ongeluk in Duitsland, Frankrijk of Spanje?

 

Kosten advies schadeverhaal buitenland

Wat krijgt u voor een adviestarief van €250 euro?

Flyct verzamelt informatie. Wij onderzoeken of wij u met een redelijke kans op succes kunnen helpen. Onze specialisten beoordelen daarbij het toepasselijk recht, de aansprakelijkheid en andere relevante onderwerpen. Vervolgens krijgt u een uitgewerkt advies van ons.

U besluit daarna pas of u Flyct international voor de verdere behandeling inschakelt.

Wilt u weten of uw schade verhaalbaar is door ons na een ongeval in Europa of daarbuiten? Doe dan nu onze Buitenlandschadetest.

Schade in het buitenland

Doe onze test en ontdek of u in aanmerking komt voor schadevergoeding.

Buitenlandtest

Maak een afspraak met onze adviseur bij u in de buurt

Neem vrijblijvend 24/7 contact met ons op:

Wij zijn 24/7 voor u telefonisch bereikbaar. U kunt dus ook 's avonds en in het weekend bij ons terecht!

Wij zijn aangesloten bij de stichting keurmerk letselschade

Wij zijn aangesloten bij de Stichting Keurmerk Letselschade

Trustpilot