Bedankt voor uw contactverzoek

Wij hebben uw verzoek correct ontvangen. We nemen zeer spoedig contact op met u. Als u meteen iemand wilt spreken belt u nu met: 088 – 1004300

Opgelet

Wat als u schade oploopt door de schuld van een ander? Een ongeval kan heel ingrijpend zijn en zeker als er lichamelijk én psychisch letsel is. In dat geval focust u zich in de eerste instantie op uw herstel.

Maar het is wel goed om te weten dat u zoals in uw geval een schadevergoeding kan eisen. Dat is bij Nederlandse wet zo geregeld.

Van belang daarbij is dat u nu al zorgt dat u uw letsel en de schade die daarmee samenhangt documenteert. Dus ga even bij uw huisarts langs. Vertel over het ongeval en de klachten die u als gevolg daarvan nu heeft…

Zo'n schadeverhaaltraject is meestal complex en altijd emotioneel. Het is juist daarom belangrijk dat u een letselschade-expert zoals Flyct inschakelt. Een expert zoals wij ontzorgt u en we knokken voor een rechtvaardige schadevergoeding.

Onze dienstverlening is in verreweg de meeste situaties voor u kosteloos: onze kosten verhalen wij op de verzekeraar. Het kost u dus niets! U ontvangt nooit een rekening van ons.

Wij bellen in de komende dagen u graag even op. Om u te adviseren wat wijsheid is in uw geval. Wij weten zeker dat wij u kunnen helpen in uw situatie naar een eerlijke schadevergoeding. Neem gerust uw telefoon op als wij vanaf ons 010-netnummer bellen of u een sms bericht sturen. U bent in dat geval snel op de hoogte van uw persoonlijke verhaalmogelijkheden, passend bij uw situatie en letsel. U kunt ons meteen nog veel meer vragen stellen over uw letsel.

Wij staan voor u klaar.
Verder lezen over letselschade

Wilt u weten hoe het letselschadeverhaalproces verloopt van A t/m Z? Klik dan hier

Wilt u een indicatie van letselschadevergoedingen en smartengeldvergoedingen in Nederland? Klik hier en vul vrijblijvend de Smartengeldcalculator in.

Wenst u een vrijblijvend en kosteloos advies of wilt u uw letselschade door ons in behandeling laten nemen? Gebruik dan dit formulier of bel ons nu op 088-1004300 om direct een letselschade expert te spreken.

088 100 43 00

Wat is u overkomen?

Maak een afspraak met onze adviseur bij u in de buurt

Neem vrijblijvend 24/7 contact met ons op:

Wij zijn 24/7 voor u telefonisch bereikbaar. U kunt dus ook 's avonds en in het weekend bij ons terecht!

Letselschade opgelopen?

Doe onze test en ontdek of u in aanmerking komt voor schadevergoeding.

Letselschadetest

Wij zijn aangesloten bij het Register Letselschade

Wij zijn aangesloten bij het Register Letselschade
Automatic translations »